RVS Trapleuning op maat

RVS Trapleuning op maat nodig?

1

Dan bent u hier aan het goede adres. Almilas Webshop levert niet alleen standaard leuningen maar levert op trapleuningen op maat, geheel naar wens van de klant, in onze eigen werkplaats gemaakt. U kunt kiezen uit vele verschillende variaties bijv: Rond, Vierkant, Ovaal, Strip en met LED verlichting.

Daarnaast kunt u ook kiezen uit een aantal verschillende standaard steunen/leuningdragers, of u ontwerpt zelf een steun. Tevens kunnen wij ook de leuning buigen zodat deze mooi aansluit op uw ronde trap.Mocht u een houten trapleuning hebben en deze wilt u precies na laten maken in RVS? Geen probleem!

U kunt hiervoor via het offerte formulier een aanvraag doen en u krijgt binnen 24 uur bericht van ons.
Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de trapleunng op te sturen naar ons, zodat wij hem naar behoren na kunnen maken, of u kiest ervoor om zelf de leunng te komen brengen. In dat geval kunt u meteen een kijkje nemen in onze werkplaats onder het genot van een kop koffie, om te zen hoe u product tot stand komt.

Montage Service

Almilas Webshop heeft sinds kort ook een montage service. Een service waar u handig gebruik van kunt maken als u bijv. zelf niet zo technisch bent aangelegd. Wij komen, tegen een vergoeding uiteraard, bij u aan huis om bijv: uw trapleuning te demonteren, na maken en dan weer te monteren, maar ook om een scherp geprijsde offerte op te maken.

Er komt dan een ervaren monteur bij u langs om in te meten en vervolgens een aantal zaken met u door te nemen. Na de offerte door besproken te hebben, geven wij u rustig de tijd om erover na te denken. Mocht u meteen akkoord gaan dan word er ter plekke een afspraak gemaakt voor de montage.

Mocht u niet akkoord gaan dan betaalt u alleen de kosten voor het inmeten. Bij akkoord worden deze kosten in mindering gebracht op het eindbedrag van de factuur.

2 april 2014