Vloer

De houten vloeren van Meister Lindura

meister lindura

Zoekt u een stijlvolle houten vloer? Kies voor het Meister Lindura parket

Bent u op zoek naar een klassieke look voor uw houten vloer in uw woning of bedrijfspand? Wilt u uw pand nog mooier maken? Eerder schreven wij al over vintage vloeren, nu willen we u graag over het prachtige parket van Meister Lindura. Het Meister Lindura parket geeft u de warme uitstraling van een houten vloer. De natuurlijke en toch zeer robuuste vloer zet hiermee als basis de sfeer in uw woning of bedrijfspand. Het Meister Lindura parket is beschikbaar in veel verschillende kleuren en soorten, waardoor deze vloer altijd bij uw interieur past!

Waarom kiezen voor Meister Lindura parket?

Het Meister Lindura parket staat bekend om de innovatieve Wood-Powder-technologie. Deze technologie maakt van een simpele vloerbedekking een echte hightech houten vloer. Extreem robuust met een houten karakter. Door de rijke kleuren in de panelen en een natuur geoliede afwerking geeft het elke plank een natuurlijke uitstraling. Heeft u liever wat minder rustiek? Dan kiest u voor een rustiger en mat gelakt oppervlak. Het Meister Lindura parket kan goed tegen een stootje. Naaldhakken en vallende voorwerpen zal de vloer niet beschadigen. Het is een vloer waarop geleefd kan worden zonder dat u zich druk hoeft te maken over een beschadiging!

Wat is wood-powder-technologie

Zoals al eerder is aangegeven staat het Meister Lindura parket bekend om de Wood-Powder-technologie. In dit blog leggen wij u graag meer uit over deze technologie. De technologie bestaat uit een materiaalmix van fijne houtvezels. De minerale bestanddelen en andere natuurlijke additieven worden onder een hoge druk en onder hoge temperaturen samengeperst met een toplaag van echt hout, een HDF-tussenlaag en een tegenfineer. Dit geeft de vloer een natuurlijke maar toch zeer robuuste hightech uitstraling.

Neem een kijkje in een showroom

Bent u van plan om het Meister Lindura parket aan te schaffen? Maar bent u benieuwd hoe het Meister Lindura parket eruit ziet? Ga eens langs bij een showroom bij u in de buurt. Hier ziet u de prachtige vloer met eigen ogen. De deskundigen kunnen u alles vertellen over de voordelen van deze vloer. Weet u nog niet goed welke soort kleur er goed bij uw interieur past? Bespreek dan uw wensen met een specialist. De specialist helpt u bij het vinden van de juiste vloer. Kijk op het internet naar een specialist bij u in de buurt. Wij wensen u veel succes met het uitzoeken van uw Meister Lindura parket!