woning

Een trendy woning? Kies voor messing deurbeslag!

deurbeslag

Beslag voor binnen- en buitendeuren

Gaat u binnenkort uw huis verbouwen, of gaat u een nieuwbouw woning laten bouwen? Almilas vertelt u in dit blog graag waarom u dan zou moeten kiezen voor messing deurbeslag voor uw binnen- en buitendeuren.

Geef uw woning karakter met messing deurbeslag

Het gebruik van messing deurbeslag voor binnen- en buitendeuren is een eenvoudige manier om stijl en karakter toe te voegen aan uw woning. Deurbeslag is de verzamelnaam voor alles wat er op, in rond en bij een deur te vinden is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Hang- en sluitwerk
  • Deurbellen
  • Deurklinken
  • Scharnieren
  • Huisnummers
  • Brievenbuskleppen

Messing deurbeslag sluit aan bij allerlei verschillende woonstijlen. Zo is er de klassieke messing deurbekleding die prachtig past bij een landelijke stijl, maar ook bij een modern interieur kan messing deurbeslag perfect aansluiten. Door een strak interieur met robuust deurbeslag creƫert u bijvoorbeeld al snel een industriƫle uitstraling.

Deurbeslag van topkwaliteit

Messing is een samensmelting van koper en zink. Het wordt al ontzettend lang gebruikt voor het vervaardigen van deurbeslag, omdat het een hard metaal is met een goede bewerkbaarheid. Vanwege de mooie gouden kleur van messing is het een ontzettend populair materiaal om deurbeslag van te maken. Het heeft bacterie-werende eigenschappen, is goed bestand tegen vochtige omstandigheden en roest niet. Bovendien is het bijzonder duurzaam, omdat het gemakkelijk is om opnieuw te gebruiken. Kiest u voor messing deurbeslag voor uw binnen- of buitendeur? Dan heeft u een product in handen waar u jarenlang van kunt genieten zonder dat het veel onderhoud nodig heeft.